21-åriga Belot imponerar starkt med nya singeln Bed. Här är det smått avig pop, med en spännande bladning av elektronisk musik och basgångar som står i fokus. Låten är relativt avskalad i sin produktion med levererar spännande inslag av ljudval och en ny twist till modern pop-musik. Definitivt inspirerat av artister som Billie Eilish, men det bär ändå på en säregen känsla som gör Belot både unik och väldigt intressant. 

Nordiska Favoriter

Låten Bed är bara ett smakprov på vad som komma skall och artisten säger själv att hon snart kommer släppa lös sin något provokativa, ärliga och känslomässigt nära pop till världen. 

Om just singeln Bed säger artisten såhär: 

” Bed handlar om när du har en hel massa sexuell spänning med någon och även om ni båda håller det artigt fram och tillbaka med småprat, vill man verkligen inget annat än ha närkontakt. Jag tror att vi alla har haft någon version av det med någon. Jag skrev låten efter att jag och mina två bästa vänner talat om den typ av rolig socialpolitik som är knuten till den situationen. Vad vi alla vill säga mot vad vi faktiskt gör.”

Redan som 8-åring lärde sig Belot att spela gitarr, som 12-åring började hon producera egen musik. Vid 14-års ålder var experimenterande med olika typer av musikgenrer igång. Därefter har hon bara förfinat och skrivit musik i mängder något som resulterat i just artisten Belot. 

Om själva artistprofilen säger Belot såhär:

Jag vill skapa lite ”egen” popmusik, skriva utan självmedvetenhet och försöka ta itu med lyriska popnormer med vaga berättelser. Jag vill att människor ska känna att de har en verklig inblick i känslor och perspektiv vad låtarna handlar om.”

Ni hör den lysande singeln Bed här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011