Sand & Stones är ett enmansprojekt av Niklas Eklund från Varberg. Musikaliskt kretsar musiken kring en akustisk gitarr som huvudinstrument. Sedan fyller även texterna en viktig del av låtarna. Texter som inspirerats av naturen och människans existensiella plats här på vår planet.
Sand & Stones texter brukar oftast framföras på engelska, men just Som du strövar är på svenska, vilket också ger en större vikt till texterna och hur de levereras.

Nordiska Favoriter

Just nu är Sand & Stones aktuell med singeln Som du strövar. Här målar artisten upp ett avskalat arrangemang tillsammans med sin gitarr och sångharmonier. Musiken färgas av naturljud och flöjt. Det hela är behagligt levererat och man liksom flyter med i arrangemanget och texten.

Om låten berättar Niklas:

”Låten är en tankekluring om sambandet mellan mitt gamla jag och det jag som jag upplever i nuet. Atmosfären i ljudlandskapet är inbäddat i naturljud för skapandet av en helhet där människan är del av det hela.”

Du hör Som du strövar här nedan.

Sand & Stones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011