Kommen ur förra årets otroligt tuffa och svåra tid som pandemin bidrog till skrev Sarah McGowan sin nya singel Warrior. Istället för att totalt ge vika för mörkret valde artisten istället att fokusera på det positiva och skriva en låt som reflekterade styrka istället för svaghet. Warrior vill påminna oss om att det finns hopp om framtiden och energi i glädjen. 

Skicka in din musik

Såhär säger artisten själv: 

”Den här låten är min påminnelse om att fortsätta framåt. Jag hoppas att den kommer att ge styrka och tröst för alla som kämpar med pandemins känslomässiga påverkan. Jag befann mig på en dålig plats och istället för att gråta bestämde jag mig för att skriva den här låten för att påminna mig om att fortsätta framåt. Jag hoppas att det kommer att inspirera andra att vara starka också.”

Trots att låten nyligen släpptes har den redan blivit spådd att bli en kommande hit. Sarah McGowan har tidigare gett ut två EP:s och ett fullängdsalbum, vilket genererat lovord från diverse musik-bloggar och spelats i olika tv-program. 

Warrior är den första singeln från en kommande EP och ni hör låten här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011