Vackert och stämningsfullt. Det blir det här när den 21-åriga sångerskan Abby Siler från USA levererar singeln Dissolve. Låten bygger snyggt upp från ett ambient ljudbild tillsammans med sångerskans röst, och målas sedan upp med hjälp av stråkar och beats. Filmiskt i stilen skulle jag säga, samtidigt som sångerskan berättar om sitt krossade hjärta, men också om att hitta sig själv samt förstå kärlek från en annan dimension utifrån sorgen.

Popmuzik Lover

Abby själv kommer ursprungligen från Illinois men bor numera i Nashville. Henens mål i tidig ålder var att satsa på musikkarriären och det känns som hon med Dissolve kommit en bit på vägen.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.