Denna gång blir det lite tyngre synthpop här i bloggen. Det är nästan lite rockigt, fast ändå med den där poppiga känslan som jag måste ha i en låt. För under de där tunga trummorna och aggressiva elgitarrerna hittar vi ett mjukt melodiskt arrangemang med sköna synthslingor som sedan frontas med dramatisk sång av den tyska sångerskan Chiara Tahnee. Det blir enligt mig en läcker kombination som vid första anblicken kan te sig lite tuff, men redan efter en liten stund märker man den starka melodin och lekfulla syntslingorna i produktionen.

Popmuzik Popcast

Bakom singeln Alibi hittar vi den svenske, numera Frankfort-boende producenten Peter Johansson som släpper musik under namnet SCALA. Han släppte bland annat EP:01 i slutet av förra året samt att han producerat en hel del härliga remixar på en del spännande mer synthpoppiga singlar under senaste året.

Men som sagt. Om du gillar lite tyngre synthpop som ändå har den där fina popkänslan, så är singeln Alibi ett måste att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.