Denna gång blir det lite tyngre synthpop här i bloggen. Det är nästan lite rockigt, fast ändå med den där poppiga känslan som jag måste ha i en låt. För under de där tunga trummorna och aggressiva elgitarrerna hittar vi ett mjukt melodiskt arrangemang med sköna synthslingor som sedan frontas med dramatisk sång av den tyska sångerskan Chiara Tahnee. Det blir enligt mig en läcker kombination som vid första anblicken kan te sig lite tuff, men redan efter en liten stund märker man den starka melodin och lekfulla syntslingorna i produktionen.

Svensk Pop Apple Music

Bakom singeln Alibi hittar vi den svenske, numera Frankfort-boende producenten Peter Johansson som släpper musik under namnet SCALA. Han släppte bland annat EP:01 i slutet av förra året samt att han producerat en hel del härliga remixar på en del spännande mer synthpoppiga singlar under senaste året.

Men som sagt. Om du gillar lite tyngre synthpop som ändå har den där fina popkänslan, så är singeln Alibi ett måste att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011