Har du någonsin känt att du vill vrida tillbaka tiden i ett förhållande? I nya singeln Aftermath utforskar Rachel Cousins känslorna som uppkommer efter ett uppbrott. Med en otrolig nerv i rösten berättar artisten om hur hon tittar tillbaka på det ohälsosamma förhållandet och ändå bara ser de fina stunderna. Om något så är ett Rachels fantastiska röst som får skina i denna avskalade ballad. Med sin råa känsla och närvaro övertygar sångerskan oss om att varje ord är äkta och sätter oss i ett nästintill hypnotiserande tillstånd. 

Kanadensiska Rachel Cousins debuterade 2018 med singeln Let Go som blev en stor succé och spelades i flera serier och filmer. År 2019 släppte artisten en längre EP som definitivt även går som album. På sju spår visar Rachel Cousins vilken fantastisk, sångerska, låtskrivare och artist hon är. 

Förhoppningsvis får fler människor upp ögonen för den här begåvade artisten. Låten Aftermath är definitivt något som jag kan se gå varmt på diverse radiostationer. Njut av Rachel Cousins varma stämma i nya singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply