Liquid Modern är en synthpopduo från Huston i Texas, USA.
Här ger de sig på Joe Walsh låt Life of illusion från 1981 och tar denna rocklåt för att göra den till glittrande synthpop. Resultatet är lekfullt och luftigt där Thoms elektroniska produktion lyfts fram av Kojettes varma sångröst. Produktionen är härligt retrodoftande och fans av bland annat Erasure och OMD borde älska detta lika mycket som jag.

Favoriter Apple Music

Det är som sagt alltid kul när man gör en helt ny version av en låt. Speciellt när det blir en sådan kontrast från originalet. Jag som inte hört Walsh original tidigare tyckte det var härligt hur stor skillnad det nu är mellan versionerna.

Följ Liquid Modern på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011