Rebel Kicks för arenan hem till våra vardagsrum istället. I nya singeln Floating får vi storartad Indie-pop/rock som påminner om Imagine Dragons. Detta är första smakprovet på nya musik efter att duon förra året släppte sitt debutalbum A Portrait of Man: Part 1. Låten är skriven under pandemins tider och bär på ett upplyftande budskap om inre styrka och postivitet. Istället för att fokusera på allt som är negativt vill Rebel Kicks ge oss energi att hitta nya vägar till en hoppfull framtid. 

Följ på Apple Music

Låten är organiskt producerad och med skimrande gitarrer och live-trummor. Lyssnar vi riktigt noga hör vi även arpeggion som hela tiden driver på i bakgrunden. Födda och uppvuxna i New York City består duon Rebel Kicks av bröderna Anthony och Steven Babino. Tillsammans gör de unik indie-musik som hämtar inspiration från rock, pop, elektronisk musik och hip-hop. I New York är de kända för sina energiska live-framträdanden och har blivit omnämnda i både MTV och spelat diverse stora festivaler. 

Förhoppningsvis kan duon snart få komma ut och bringa glädje till sin publik, tills dess lyssnar vi från våra vardagsrum när Rebel Kicks guidar oss igenom sin arenalåt Floating

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.