Det börjar dofta sommar när Israeliska producenten Noy Alooshe släpper singeln L.I.E. Jag kan definitivt se denna singel spelas varm denna sommar, det är en perfekt cross-over mellan pop och house som jag definitivt tror kommer landa hos den bredare massan. 

Svensk Pop Apple Music

Produktionen i låten är relativt enkel i verser, sång och produktionsmäjsigt kan jag definitivt höra spår av R&B och Rap kulturen. Men när sedan refrängen, djup-basen och kicken slår till befinner vi definitivt oss i deep-house. Kontrasterna mellan vers och refräng är således vad som gör den här låten riktigt bra och intressant. 

Producenten Noy Alooshe är ett av de största namnen i Israel när det kommer till att skriva och producera stora pop-låtar. Som kompositör har han fingret med i flera stora låtar. Men efter flera år som mannen ”bakom låtarna” kände han att det var dags för ett solo-projekt. Efter att förra året ha släppt sin debut-EP som blev hyllad från flera håll förbereder sig nu Noy Alooshe för nästa steg och detta är genom singeln L.I.E. Här har han även plockat in sångaren Cairo som definitivt lyfter hela låten med sin unika stämma. 

Här i bloggen kan ni se den snyggt producerade lyric-videon som Noy Alooshe vart med och skapat till singeln L.I.E. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011