I Maj släppte duon MAIN från Göteborg singeln End this game. Nu har producenten Housemart remixat låten och gjort den till en härlig pianohouselåt. Det blir en lekfull version av låten som andas millennium-skifte i den dansanta produktion och som med poppiga beats borde tilltala de flesta lyssnare i bloggen måste jag säga. Riktigt skönt och underhållande. En remix som definitivt passar på de lite roligare dansgolven och ett sound som jag personligen älskar.

Svensk Pop Apple Music

Bakom Housemart hittar vi MAINs egna Martin Permer som förutom att remixa andra akter även släppt en del singlar under eget namn.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011