Efter sju album med Goldfrapp är det dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa sitt första soloalbum. Den 12:e Maj släpps The Love Invention och idag får vi första singeln från albumet i form av So hard so hot. En riktigt skön klubbdänga som doftar klassisk acid house och samtidigt en lysande popkänsla. Att jag får lite Kylie Minogue-vibbar anno Fever över detta är inte helt dumt eller fel. Med Goldfrapps förföriska och viskande röst tar hon tillbaka det sexiga i housemusiken och ut på dansgolvet.

Skicka in din musik

Om singeln berättar sångerskan:

“Jag ville göra något som hade en klubbig, acid-känsla. Men jag ville att refrängen skulle vara lättsam – det finns både spänning och euforisk frihet.”

So hard so hot är skriven av Alison Goldfrapp tillsammans med James Greenwood och dessa två har även producerat.
Videon till låten är regisserad av Mat Maitland och du ser resultatet här nedan.

Alison Goldfrapp

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011