Erik Lindestad och hans nya musikprojekt Lidandets Rike är här aktuell med singel nummer två. Det blir fullt ös och energi där Erik (och lyssnarna) hinner knappt hämta andan efter debuten Kör hårt bryt ben bli kär som han släppte i Januari när vi än en gång kastas ut på den elektroniska musikens motorväg. På låten sjunger Erik om om hur lätt det är att låta sig styras och svepas med i andras strömmar och om tryggheten i att slippa tänka själv. En inställning som tyvärr är allt för vanlig idag. De som skriker högst måste ju ha rätt? Eller hur var det nu igen..?

Apple Music

Likt debuten är detta som sagt en låt fylld med energi. Jag gillar lekfullheten och det känns som Erik gjort detta för att enbart ha kul. (Och samtidigt förse oss med lysande poplåtar). För mig är det en bra inställning. Man behöver inte göra saker mer komplicerade än så. Bara kör och låt Lidandets Rike visa dig vägen. Det blir kul. Jag lovar!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.