Erik Lindestad och hans nya musikprojekt Lidandets Rike är här aktuell med singel nummer två. Det blir fullt ös och energi där Erik (och lyssnarna) hinner knappt hämta andan efter debuten Kör hårt bryt ben bli kär som han släppte i Januari när vi än en gång kastas ut på den elektroniska musikens motorväg. På låten sjunger Erik om om hur lätt det är att låta sig styras och svepas med i andras strömmar och om tryggheten i att slippa tänka själv. En inställning som tyvärr är allt för vanlig idag. De som skriker högst måste ju ha rätt? Eller hur var det nu igen..?

POPMUZIK LOVER 2

Likt debuten är detta som sagt en låt fylld med energi. Jag gillar lekfullheten och det känns som Erik gjort detta för att enbart ha kul. (Och samtidigt förse oss med lysande poplåtar). För mig är det en bra inställning. Man behöver inte göra saker mer komplicerade än så. Bara kör och låt Lidandets Rike visa dig vägen. Det blir kul. Jag lovar!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011