Erik Lindestad och hans nya musikprojekt Lidandets Rike är här aktuell med singel nummer två. Det blir fullt ös och energi där Erik (och lyssnarna) hinner knappt hämta andan efter debuten Kör hårt bryt ben bli kär som han släppte i Januari när vi än en gång kastas ut på den elektroniska musikens motorväg. På låten sjunger Erik om om hur lätt det är att låta sig styras och svepas med i andras strömmar och om tryggheten i att slippa tänka själv. En inställning som tyvärr är allt för vanlig idag. De som skriker högst måste ju ha rätt? Eller hur var det nu igen..?

Likt debuten är detta som sagt en låt fylld med energi. Jag gillar lekfullheten och det känns som Erik gjort detta för att enbart ha kul. (Och samtidigt förse oss med lysande poplåtar). För mig är det en bra inställning. Man behöver inte göra saker mer komplicerade än så. Bara kör och låt Lidandets Rike visa dig vägen. Det blir kul. Jag lovar!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.