Lidandets Rike är ett anagram på Erik Lindestad som jag tror de flesta av oss känner till under namnet The Land Below. Här har han dock valt att sjunga på svenska och första smakprovet heter Kör hårt bryt ben bli kär. En medryckande synthig poplåt som börjar i 120 km/h och accelererar. Det blir ett fyrverkeri av pop och energi medan Erik sjunger om att våga vara människa och släppa alla rädslor även om priset för att våga kasta sig ut i livet igen bokstavligen betyder brutna ben.

Nordiska Favoriter

Soloprojektet föddes ur ett behov av att få känna lycka och pepp och med musikens hjälp lyfta själen ur det hål som var 2020. Det som började med några textrader på svenska kom att bli ett helt album, redo att dansa hela vägen in i sommaren med hopp om livet. Efter hela sex album med viskande The Land Below är Lidandets Rike en välbehövlig ventil som öppnats till max och en förstärkare som skruvats upp till 11. 

Med andra ord så är det inget lidande för lyssnaren när du här kan kasta dig ut på den känslomässiga motorväg som är Kör hårt bryt ben bli kär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011