Lidandets Rike är ett anagram på Erik Lindestad som jag tror de flesta av oss känner till under namnet The Land Below. Här har han dock valt att sjunga på svenska och första smakprovet heter Kör hårt bryt ben bli kär. En medryckande synthig poplåt som börjar i 120 km/h och accelererar. Det blir ett fyrverkeri av pop och energi medan Erik sjunger om att våga vara människa och släppa alla rädslor även om priset för att våga kasta sig ut i livet igen bokstavligen betyder brutna ben.

KMR Studios

Soloprojektet föddes ur ett behov av att få känna lycka och pepp och med musikens hjälp lyfta själen ur det hål som var 2020. Det som började med några textrader på svenska kom att bli ett helt album, redo att dansa hela vägen in i sommaren med hopp om livet. Efter hela sex album med viskande The Land Below är Lidandets Rike en välbehövlig ventil som öppnats till max och en förstärkare som skruvats upp till 11. 

Med andra ord så är det inget lidande för lyssnaren när du här kan kasta dig ut på den känslomässiga motorväg som är Kör hårt bryt ben bli kär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.