Men vad är detta? Glashus på engelska?
Jupp, duon har översatt singeln Ropa varg från i höstas till engelska för att låta sina brittiska vänner kunna sjunga med i låten – vilket de berättar lite som i min intervju med duon som du ser via Popmuzik TV. Den lekfulla känslan är intakt, liksom den synthiga produktionen. Nu är det som sagt bara nytt språk som gäller.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar Iona för bloggen:

”Jag skrev Cry wolf till min bror när han gick igenom en jobbig tid efter ett uppbrott. Hans ex var riktigt upprörd och viskade elaka ord bakom hans rygg. Det hela blev en stor gryta av trash talk. Jag såg båda sidor och jag såg hur ont det gjorde och all besvikelse. Jag skrev den här låten för att låta honom veta att jag ser honom och jag känner hans hjärta. Falska rykten och trash talk dör ut så småningom, min kärlek och mitt stöd kommer inte att göra det.”

Vad säger du, är Ropa varg bättre på svenska eller engelska?

Följ Glashus på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011