Den svenske artisten Lupus J ger oss EDM med bra driv och stark melodi när han släpper singeln The Voice. Låten är producerad av Johan El-khoury där tunga beats och synthar sparkar igång dansgolvet för oss. En låt som inleds emotionellt innan den exploderar i eufori. Över musiken ligger sångarens röst som sjunger om att lämna över denna vackra jord till våra barn i ett bättre skick än den är idag. Bra upplyftande budskap till ett minst lika upplyftande beat.

Skicka in din musik

Följ Lupus J på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011