Avskalad beedroom-pop är ändå väldigt väldigt härligt. Undra om den det här soundet är ett av mina favorit-sound. Just för att det är pop men ändå så avslappnat och mysigt att lyssna på, nästan som en enda lång mukbang. Singeln Still från Erin Jarvis är i alla fall en sån låt som bara når in på ett sätt som är svårförklarligt. Hennes stämma är klar men ändå diffus och produktionen är nyfiken och förväntansfull samtidigt som den är drömmande. Men oavsett hur mycket jag försöker sätta fingret på vad det är jag gillar så märker ni ju att det går sådär. 

Nordiska Favoriter

Singeln Still är skriven i sann bedrooom anda i Erins sovrum, där hon har sin lilla hemma-studio. Låten är den första av tre kommande singlar som behandlar ämnet ”förlorad kärlek”. I Still hör vi hur sångerskan ärligt reflekterar över en person som inte längre finns i hennes liv. Hon försöker varsamt balansera känslan som kommer med förändring samtidigt som hon har insikten om att det inte finns någon rak väg eller facit till att komma över någon. 

Ni hör den starka singeln Still från Erin Jarvis här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.