Venture Palace är en duo från Nashville, USA som består av Andrew Demoss och David Peranich. Själva inspireras de av akter från Lorde till Nine Inch Nails och Sublime. Med andra ord har herrarna en ganska bred smak, vilket ändå känns spännande.

POPMUZIK SUMMER

Nu är Venture Place aktuella med singeln Comfortable. En medryckande låt med en riktigt skön rytm. Över detta ligger sången, som gör hela låten skönt drömliknande. Jag personligen gillade känslan i låten. Just hur den har lite filmisk känsla över sig med pulsen. Det fick mig att tänka på Moby denna gång. Så definitivt värd att kolla in här nedan.

Venture Palace

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011