Venture Palace är en duo från Nashville, USA som består av Andrew Demoss och David Peranich. Själva inspireras de av akter från Lorde till Nine Inch Nails och Sublime. Med andra ord har herrarna en ganska bred smak, vilket ändå känns spännande.

Nordiska Favoriter

Nu är Venture Place aktuella med singeln Comfortable. En medryckande låt med en riktigt skön rytm. Över detta ligger sången, som gör hela låten skönt drömliknande. Jag personligen gillade känslan i låten. Just hur den har lite filmisk känsla över sig med pulsen. Det fick mig att tänka på Moby denna gång. Så definitivt värd att kolla in här nedan.

Venture Palace

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.