Som ett lyxigt överflöd av elektroniska 80-tals syntar och atmosfäriska ljud levererar Primo the Alien en fullkomligt sprudlande pop-låt i singeln Do It Again. Det är modernt med den perfekta gnuttan retro. Och då pratar vi både i produktion och sång, för Primo the Alien har något riktigt unikt i sin röst som gör att hon är som klippt och skuren för den här genren av musik. Den pulserande arpeggion som fullkomligt slår mot trumhinnan i refrängen, i kontrast till melodin gör att detta pop-paket är presenten som bara fortsätter ge.

Popmuzik Podcast

Som Austins populärast artist har detta power-house till sångerska och låtskrivare prisats och nominerats fleratelt gånger för sin elektroniska pop. Att hennes namn nu börjar ploppa upp här och var över USA och världen är förståligt med den här typen av talang. 

Nya singeln Do It Again hör ni här i bloggen. Och gillar ni det så kan jag säga att det är påväg en hel EP med liknande musik. Den ska bli spännande att lyssna igenom. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.