Varför inte lyssna till lite pop-rock EMO, som hämtar inspiration från 80-talet. Riktigt skönt om du frågar mig. Gruppen Running Lights ger oss den perfekta hybriden mellan elektriska gitarrer, livetrummor och retro-synt arrangemang i låten Not the One. Singeln handlar om insikten att man inte ska förbli i en relation. Över ett drivande beat och arena-likt sound hör vi sångaren skrika ut att de två parterna i relationen är två skadade själar som behöver läka på varsitt håll innan de kan vara tillsammans. 

Popmuzik Lover

Denna New York baserade trio består av tre bröder som delar passionen för musik. Trots att samtliga är framgångsrika på eget håll inom låtskrivande, producerande och musicerande har det aldrig släppt taget om artistdrömmen som band. När de nu är signade och har skivkontrakt med ett bolag finns inget som kan stoppa dem från att förverkliga den drömmen. 

Ni hör den sprudlande pop-rock låten Not the One här och på er favorit-streamingtjänst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.