Amerikanska Emily Shirley skickar ett politiskt budskap genom singeln High Road. Med ett USA som kantas av uppdelning mellan grupper är denna låt en påminnelse om att det alltid finns två sidor av en politisk debatt eller argumentation. Där artisten menar att vi alltid har ett val, att antingen rida på våra höga hästar eller hålla huvudet högt och agera demokratiskt och medmänskligt. 

Skicka in din musik

High Road är en snyggt ihopsnickrad singer-songwrtier låt, som sista minuten påminner väldigt mycket om The Beatles eller The Beach Boys i sin produktion och harmonisering. Men det kanske inte är så konstigt då artisten vuxit upp med den typen av musik. Därtill även har en gedigen bakgrund i körsång, musikal, teater och är klassiskt tränad i klaviatur. En ren och skär musiktalang helt enkelt. Även om Emily numera är både mamma och medelålders så utforskar hon hela tiden nya delar av sitt sound och musikskapande. Med både fullängdsalbum och flertalet EP:s i bagaget kan vi nog förvänta oss att Emily Shirley kommer fortsätta skriva så länge hon finner utlopp för kreativitet. Och det är väl just det musik är till för om inte annat, att ge utlopp för kreativitet och konstnärsskap. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011