Bitterljuvt med en doft av sommaren. Så låter det när Moa Silén önskar att få se sin älskade en gång till. Med en organisk produktion och ömsint sång sätter hon oss alla i ett tillstånd av vemod men balanserar upp detta med en glad melodi. Helt klart det perfekta spåret att gråt-dansa till i skymningen.

Apple Music Svensk Pop

“Jag har svårt att få inspiration av glada texter. Det är lättare att skriva om sorgliga och negativa saker av någon anledning och därför vill jag kompensera det med glada melodier. “

Moa Silén

Med en önskan om att folk ska känna igen sig i artistens musik stipulerar hon ytterligare ett praktexempel på lysande indepop med hög igenkänning. Den här gången är temat ungdomskärlek och det är inget annat än riktigt riktigt bra!

“En gång till” är en låt till ungdomskärleken som jag aldrig riktigt lyckas släppa… Alla har väl en första kärlek som nog aldrig riktigt försvinner ur tankarna. Om den personen handlar låten.

Moa Silén
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.