Bitterljuvt med en doft av sommaren. Så låter det när Moa Silén önskar att få se sin älskade en gång till. Med en organisk produktion och ömsint sång sätter hon oss alla i ett tillstånd av vemod men balanserar upp detta med en glad melodi. Helt klart det perfekta spåret att gråt-dansa till i skymningen.

Följ på Apple Music

“Jag har svårt att få inspiration av glada texter. Det är lättare att skriva om sorgliga och negativa saker av någon anledning och därför vill jag kompensera det med glada melodier. “

Moa Silén

Med en önskan om att folk ska känna igen sig i artistens musik stipulerar hon ytterligare ett praktexempel på lysande indepop med hög igenkänning. Den här gången är temat ungdomskärlek och det är inget annat än riktigt riktigt bra!

“En gång till” är en låt till ungdomskärleken som jag aldrig riktigt lyckas släppa… Alla har väl en första kärlek som nog aldrig riktigt försvinner ur tankarna. Om den personen handlar låten.

Moa Silén
Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011