Vi behöver nog uppfinna ett nytt ord för suggestivt efter att Svenska Vionavega släpper den nya singeln Aurora. Det är fängslande, intressant och otroligt mäktigt. Det här är första gången bloggen skriver om artisten och här bjuds vi in i det elektroniska synt-poplandskap som är Vionavega. Mystiken som artisten förmedlar med singeln går nästan att ta på och den djupa pulserande synt-basen vibrerar ekande gentemot trumhinnan. Wow säger jag bara! 

Svensk Pop Apple Music

I tider som dessa är vi i extra behov av musik som sprider hopp och det är precis vad Vionavega vill göra med den här låten. Artisten beskriver själv hur låten är ämnad att mottas:

”Pandemins mörker har orsakat oro i världen, men när natthimlen brister ut, tror jag att den kan förtrolla oss med dess norrsken. Snart kan vi förenas med naturen, starkare än någonsin.”

Med låten Aurora förbereder sig Vionavega på ett kommande EP-släpp. Om singeln är representativ för hela EP:n kan inte jag göra annat än vänta med spänning på att få höra den. Lägg därtill att Aurora göra låtar som lämnar rum för lyssnarens egona tolkningar och bjuder in till escapism i artistens förtrollade värld. Så måste jag säga att den här Stockholms-baserade artisten har något alldeles eget och kan bli hur stor som helst.

Ni hör den alldeles lysande singeln Aurora här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011