Vi behöver nog uppfinna ett nytt ord för suggestivt efter att Svenska Vionavega släpper den nya singeln Aurora. Det är fängslande, intressant och otroligt mäktigt. Det här är första gången bloggen skriver om artisten och här bjuds vi in i det elektroniska synt-poplandskap som är Vionavega. Mystiken som artisten förmedlar med singeln går nästan att ta på och den djupa pulserande synt-basen vibrerar ekande gentemot trumhinnan. Wow säger jag bara! 

I tider som dessa är vi i extra behov av musik som sprider hopp och det är precis vad Vionavega vill göra med den här låten. Artisten beskriver själv hur låten är ämnad att mottas:

”Pandemins mörker har orsakat oro i världen, men när natthimlen brister ut, tror jag att den kan förtrolla oss med dess norrsken. Snart kan vi förenas med naturen, starkare än någonsin.”

Med låten Aurora förbereder sig Vionavega på ett kommande EP-släpp. Om singeln är representativ för hela EP:n kan inte jag göra annat än vänta med spänning på att få höra den. Lägg därtill att Aurora göra låtar som lämnar rum för lyssnarens egona tolkningar och bjuder in till escapism i artistens förtrollade värld. Så måste jag säga att den här Stockholms-baserade artisten har något alldeles eget och kan bli hur stor som helst.

Ni hör den alldeles lysande singeln Aurora här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply