18-åriga Christina Sikora imponerar starkt med nya singeln Carousel. En känslosam men samtidigt catchy låt om brusten kärlek. Christinas röst är skört vacker och visar på en sårbarhet. För att vara blott 18-år gammal måste jag säga att den artist har en väldig förmåga att leverera känslomässig sång med nerv. Något som ”oftast” brukar komma med ålder och erfarenhet. Produktionen är drömlik, med diverse rika synt-element, därtill finns även 80-tals syntljud som subtilt tillför till helheten i låten. Artisten har även lånat ett riff från indie-pop gruppen The 1975 i denna grymma singel.

Christina Sikora är i nuläget en independent singer-songwriter från New Jersey. Denna unga talang började faktiskt med musik redan vid barnsben, då hon vid 9 års ålder var en multiinstrumentalist. Vid 14 år hade artisten redan uppträtt med eget material på mängder av scener i New York. Det naturliga valet var sedermera att studera på musikuniversitet, något som nu resulterat i det egna artisteriet.

Troligtvis är detta bara början på en strålande karriär för Christina Sikora, med singeln Carousel har hon i alla fall börjat få den uppmärksamheten förtjänar. Vi följer med spänning artistens utveckling lyssnar så länge på senaste singeln.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply