Louice Ottosson är här tillbaka med en ny låt som du hör i bloggen. Sist jag skrev om henne var ju 2019 med den lysande singeln Mansplainer där hon sjunger om män som tror de vet bäst.

KMR Studios

Nya singeln heter Bereden väg för mig är en kaxig och lekfull poplåt som helt klart förstärker självförtroendet på en själv. Lite osvenskt kanske, men ibland behöver man tro mer på sig själv än andra och då kan det vara bra med en låt som just peppar upp en till 1000.

Louice berättar för bloggen:

”Jag önskar att den ska få folk upprymda och känna jordens pepp att våga stå upp för sig själva.”

Så sträck på dig och ta för dig lite mer i livet. Om inget så kanske denna låt kan få dig upp på rätt kaxighetsnivå.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.