Tanken på att ”kyssa en främling” har nog varit kittlande för många, eller rentav motbjudande, beroende på hur en väljer att se det. New York-baserade Simone vill i alla fall göra hennes crush avundsjuk genom att och kyssa massa främlingar i hopp om att få hen tillbaka. Något artisten gör väldigt klart i nysläppta singeln Kissing Strangers. 

Nordiska Favoriter

Det 16-åriga poptillskottet släpper i sommar sin stora kommersiella pop-satsning genom EP:n Love Lessons. Där första smakprovet är som sagt singeln Kissing Strangers. Låten ger oss läckert paketerad elektronisk pop med inslag av indie-rock gitarrer och en attityd som kan likställas med Charli XCX.

Om låten berättar artisten:  

Kissing Strangers är inspirerad av en av mina favoritprogram, New Girl. Låten handlar om att stöta ifrån sig något som du ville ha så mycket. Något som du ångra varje sekund och nu göra vad som helst för att få tillbaka. Men istället för att prata gör du personen avundsjuka genom att kyssa slumpmässiga människor på fester (för det kommer på något sätt att få dem att bli kär i dig igen, eller hur?).”

Ni hör denna lovande artist utforska paradoxerna som ung kärlek ofta innebär på den starka singeln Kissing Strangers. Har du ett större intresse för att lära känna Simone som person kan ett besök TikTok ge inblick i hennes något torra, självironiska humor.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011