Amy Spencer och Avi Barath utgör duon Charlotte Spiral. En konstellation som fann varandra i deras gemensamma beundran av akter så som Rufus Wainwright, Julia Holter, Moses Sumney, Yann Tiersen och Beach House.

Apple Music Svensk Pop

De släppte debut-EP:n Ideal Life 2020 och nu är det dag att följa upp den med EP:n New Light. Här kan du lyssna på titelspåret som snyggt byggs utifrån ett pianoarrangemang som jag tror att just fans av ovan nämnda akter kommer uppskatta.

Om singeln berättar sångerskan Amy Spencer för bloggen:

”Det är helt enkelt ett meddelande till mig själv att leva mer i ögonblicket och sluta föreställa mig hur saker kan vara, speciellt nuförtiden när det är så lätt att bli distraherad och jämföra sig med andra människor.”

Resultatet är otroligt tilltalande i arrangemang och känsla och du upplever Charlotte Spiral chamber pop här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.