Amy Spencer och Avi Barath utgör duon Charlotte Spiral. En konstellation som fann varandra i deras gemensamma beundran av akter så som Rufus Wainwright, Julia Holter, Moses Sumney, Yann Tiersen och Beach House.

POPMUZIK LOVER 2

De släppte debut-EP:n Ideal Life 2020 och nu är det dag att följa upp den med EP:n New Light. Här kan du lyssna på titelspåret som snyggt byggs utifrån ett pianoarrangemang som jag tror att just fans av ovan nämnda akter kommer uppskatta.

Om singeln berättar sångerskan Amy Spencer för bloggen:

”Det är helt enkelt ett meddelande till mig själv att leva mer i ögonblicket och sluta föreställa mig hur saker kan vara, speciellt nuförtiden när det är så lätt att bli distraherad och jämföra sig med andra människor.”

Resultatet är otroligt tilltalande i arrangemang och känsla och du upplever Charlotte Spiral chamber pop här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011