Sällan har en låt varit så mycket Björn och Benny som när Nanne och Peter Grönwall släpper den pampiga kärlekslåten Kärleken. Med episka synthar, körsång och klassisk folkmelodi visar paret att de minsann kan göra storslagen musikalpop likt ABBA B:na. Jag tyckte i alla fall att detta var riktigt härligt och pampigt. Likt en bröllopsmarsch en vacker sommardag.

DOLBY ATMOS

Om du undrar vilka kärlekskören är, så är det inga mindre än Caroline af Ugglas, Elisabeth Andreassen, Hanna Hedlund, Kristin Kaspersen, Monica Svensson, Anne-Lie Rydé, Lisa Stadell och Anna Stadling som samlats för att ge den nya låten extra kraft och just kärlek.

Om singeln berättar One More Time.

“Vi skrev låten för att vi ville ge kärleksfull pepp, något som känns extra viktigt i dessa tider. Att känna tacksamhet över de nära och kära man har hos sig, vare sig det är familj, vänner eller ett husdjur. Den uvecklades sedan till en härlig kör-låt som vi spelade in tillsammans med detta underbara gäng av åtta kvinnor, något som på så många vis har gjort budskapet ännu starkare.”

One More Time

Vad tyckte du?
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011