Detta var lekfullt och fyllt med attityd.
Det är Louice Ottosson som ursprungligen kommer från Valdemarsvik men som numera bor i Stockholm som här släpper singeln Mansplainer. Med sina syrliga och igenkännande texter kan man se henne ungefär som Meghan Trainor fast på svenska.

Favoriter Apple Music

Tillsammans med producenten Viktor Löfgren blir det här pop på svenska när Louice sjunger om en Mansplainer. Saken är den att sångerskan jobbat en hel del som pianist på finlandsfärjorna och där kommer det lite då och då fram män som gärna ska förklara och mästra, så som män gör som ”bäst”.

Med låten Mansplainer vill Louice i alla fall få folk att ha en lite mer ödmjuk ton mot varandra och inte så självgoda.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.