Detta var lekfullt och fyllt med attityd.
Det är Louice Ottosson som ursprungligen kommer från Valdemarsvik men som numera bor i Stockholm som här släpper singeln Mansplainer. Med sina syrliga och igenkännande texter kan man se henne ungefär som Meghan Trainor fast på svenska.

Popmuzik Popcast

Tillsammans med producenten Viktor Löfgren blir det här pop på svenska när Louice sjunger om en Mansplainer. Saken är den att sångerskan jobbat en hel del som pianist på finlandsfärjorna och där kommer det lite då och då fram män som gärna ska förklara och mästra, så som män gör som ”bäst”.

Med låten Mansplainer vill Louice i alla fall få folk att ha en lite mer ödmjuk ton mot varandra och inte så självgoda.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.