Förlora dig i ett pulserande elektroniskt landskap av psykedelisk indietronica. Ja, ungefär så skulle man väl kunna sammanfatta Matt Morrells singel Don’t Take It Out On Me. Det finns en touch av eget i det här som jag verkligen inte hört förut, snudd på dator-ljud eller ljudet av ljudvågor. Det påminner om bandet Arcade Fire men ännu mer elektroniskt, om det nu är möjligt. 

Nordiska Favoriter

Baltimore-födda Matt Morrell har en bakgrund i indie-rock och har spelat i diverse band. Innan han bytte in den akustiska gitarren mot laptop och hörlurar i önskan om att skapa rika synt-landskap och utforska sin låtskrivarförmåga. Något som han verkligen lyckats med!

Hör hur Matt släpper lös sin apreggiator och uppsjö av synt-ljud i låten Don’t Take It Out On Me här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.