På sitt senaste samarbete bjuder The Chemical Brothers åter igen in Beck för att ge oss singeln Skipping like a stone. Senast som de samarbetade ihop var 2015 på låten Wide open från albumet Born in the Echoes.

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi på den där typiska The Chemical Brothers-produktionen med tunga beats och ett skönt driv som denna gång då kryddats med Becks sångröst. För oss som gillar båda artisterna är det verkligen julafton.

I videon kan vi se en herre som kastar macka med en sten och hur den stenen sedan åker ut på äventyr. Härligt fantasifullt och en videon som man definitivt fastar framför. Man vill ju veta var stenen ska göra härnäst. Så missa inte.

Skipping like a stone är tagen från kommande albumet For That Beautiful Feeling, som släpps den 8:e September.

The Chemical Brothers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011