På sitt senaste samarbete bjuder The Chemical Brothers åter igen in Beck för att ge oss singeln Skipping like a stone. Senast som de samarbetade ihop var 2015 på låten Wide open från albumet Born in the Echoes.

Covered PSB

Här bjuds vi på den där typiska The Chemical Brothers-produktionen med tunga beats och ett skönt driv som denna gång då kryddats med Becks sångröst. För oss som gillar båda artisterna är det verkligen julafton.

I videon kan vi se en herre som kastar macka med en sten och hur den stenen sedan åker ut på äventyr. Härligt fantasifullt och en videon som man definitivt fastar framför. Man vill ju veta var stenen ska göra härnäst. Så missa inte.

Skipping like a stone är tagen från kommande albumet For That Beautiful Feeling, som släpps den 8:e September.

The Chemical Brothers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011