Efter att ha varit med i den nu nedlagda Göteborgsbaserade gruppen Akten, så tar MALTÉ steget ut som soloartist tillsammans med sin före detta bandkollega och producent Jad.

Popmuzik Lover

Först ut är singeln Alla ramlar ibland som handlar om livet, situationer, förhållanden och att det är okej att man har sina ups and downs i livet. Att kunna ge en hjälpande hand för den som just ramlat så denne kan komma upp på fötterna igen.

Resultatet är en låt som mixar pop med rap och R&B. Skön atmosfär som invävd i en stark melodi. Det gör ju att jag tyckte detta var nice. Kan tänka mig att fans av bland annat Victor Leksell och Newkid kommer att uppskatta denna debut.

Så om du inte redan gjort det är det dags att upptäcka MALTÈ här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.