Att det går trender i pop-musik är väl den fundamentala meningen med populärkultur. Just nu är det rap, prat-sång och extremt simpla melodier som i stort sätt dominerar listorna. 21-åriga Curtis Waters senaste singel Doodoodoo är ett typexempel på den typen av trend. Men jag skulle ljuga om jag inte säger att jag gillar det. Cool sång lade-back och introvert framtoning på artistprofilen, jag är helt med på det. Kanske är det också därför låten genererat imponerande en miljon streams på väldigt kort tid. 

Född i Nepal, uppvuxen i Tysklans och Kanada men nu mera bosatt i USA (imponerande kulturellt berikad) har den lovande artisten redan fått mängder av hyllningar världen över. Däribland från den allt så creddiga Hype Beast. Älskar du manligt high-end street-fashion så vet du vad det är för sida. Men därtill även från både Grammys och Rolling Stone, inte fy skam det heller.

Tracket Doodoodoo är starkt beat-drivet, med slö pratsång och neo-soul stämmor. I mitt tycke alldeles utsökt pop! Det faktum att han även är independent och upptäcktes genom tik tok resonerar med var musikvärden för artister som vill breaka 2021 är. Curtis Waters passar perfekt in bland stora namn som Bazzi, Blackbear och Christian French, som även de gör den här genren klanderfritt. 

Ni hör denna charmiga, men ändå otroligt balla låten här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply