Augustine inleder sitt 2021 med singeln Prom. En låt som i sedvanlig Augustine-stil ger oss det där drömliknande ljudlandskapet där sångarens falsettröst sjunger om förändring. En förändring likt den man upplever när man tar studenten och helt plötsligt startar ett nytt kapitel i ens liv. Resultatet är behagligt vemodigt och snyggt uppmålat av sångaren.

Augustine berättar för bloggen:

”För mig kom Prom att symbolisera känslorna inför en stor förändring. Den där insikten om att allt kan vara annorlunda när jag vaknar upp imorgon. Melankoli och rädsla, men också spänning. Det är klurigt det där med att tiden och livet bara går och att saker oundvikligen förändras, för en del av en vill ju ibland bara stanna klockan och vara kvar i det gamla också. Jag har skrivit på den här låten länge, under hela året, och fått utlopp för många av dessa tankar här.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply