Den irländske sångaren Jack O’Connor bor numera i Stockholm där han släpper musik under namnet SNKT. Efter singeln Insight 2019 är han nu aktuell med den dansant pulserande poplåten Lost in love. Jag gillade känslan här. Pulsen och vemodet samt en stark melodi. Så helt klart min påse.

Lost in love är tagen från SNKTs kommande album No Saints där sångaren sjunger om en flyktig romantik som var dömd från början.
Om arbetet med låtarna berättar SNKT för bloggen:

”Jag känner att den här skivan är väldigt mycket jag. Att växa upp gay på Irland hade sina utmaningar, även om jag lärde mig så mycket av mig själv genom musik, och jag känner att den här skivan delvis är en hyllning till all den fantastiska musik jag växt upp med och som gav mig styrka när jag var svag. Genom den här skivan kunde jag verkligen vara mitt sanna homosexuella jag och jag hoppas kunna sprida samma glädje som jag kunde höra och känna under tonåren till alla som går igenom en tuff tid.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply