Gör er redo för strid! Delara är här för att erövra sin plats på poptronen. Den norska stjärnan är mitt uppe i förberedelserna för sin debutplatta och förgyller därför våra öron med singeln Didn’t you know. Episkt och bombastiskt sprider artisten ut sin ljuva stämma på detta lysande popspår som talar om att möta sig själv på botten, med vetskapen om att bara en själv kan ta sig upp därifrån. 

Popmuzik Lover Patreon

“När du har varit i ditt mörkaste kan inte ens djävulen skrämma dig. Du förstår att det som kan fucka upp dig mest i världen är du själv. Ingenting är läskigare.” 

Delara

Låten är tagen från Netflix-serien Gangs of Oslo och presenterar en dramatisk produktion med närvarande trummor och trap-inspirerade inslag. Om låtskriveri hade tilldelats ett betyg hade detta varit ett solklart A.

Delara

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011