Gör er redo för strid! Delara är här för att erövra sin plats på poptronen. Den norska stjärnan är mitt uppe i förberedelserna för sin debutplatta och förgyller därför våra öron med singeln Didn’t you know. Episkt och bombastiskt sprider artisten ut sin ljuva stämma på detta lysande popspår som talar om att möta sig själv på botten, med vetskapen om att bara en själv kan ta sig upp därifrån. 

Popmuzik Podcast

“När du har varit i ditt mörkaste kan inte ens djävulen skrämma dig. Du förstår att det som kan fucka upp dig mest i världen är du själv. Ingenting är läskigare.” 

Delara

Låten är tagen från Netflix-serien Gangs of Oslo och presenterar en dramatisk produktion med närvarande trummor och trap-inspirerade inslag. Om låtskriveri hade tilldelats ett betyg hade detta varit ett solklart A.

Delara

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.