Color Theory är just nu aktuell med samlingen Underneath These Dying Stars. Från den kan du här lyssna på låten Cakewalk. En härligt lekfull synthlåt med bounceigt arrangemang och läcker elektronisk produktion fick mig på superbra humör. Det är en låt som har en hoppfullhet kring kärleken, trots att den kan ha sin utmaningar i mångt och mycket. Men det är väl utmaningarna som gör det hela värt det, kan jag tycka.

Popmuzik Lover Patreon

Om du gillar närproducerade remixar, så är det faktiskt så att Martin Permer och hans MAIN har remixat låten. Du kunde bland annat höra denna remix på EP:n Crystal i fjol. Remixen finns även med på remixsamlingen Underneath These Dying Stars Remixes, där du även hittar Martins andra musikprojekt Francesca e Luigi som avsändare på en del av remixarna.

Resultatet av Cakewalk är riktigt läcker med sin elektroniska produktion och svärta. En remix som du definitivt kommer att uppskatta om du tillexempel gillar där Depeche-känslan i låtarna. Så missa inte att lyssna även på remixen säger jag.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011