TRYHARD eller James Comito är bedroom-pop artisten som genom sin musik vill visa på att pop inte behöver vara förknippat med cheesy texter och förutsägbara melodier. Artistens sound kännetecknas av oemotståndliga hookar, stora syntar och situationer som går att känna igen sig i. 

Dolby Atmos

Låten Taxi skrevs när sångaren var blott 18 år gammal efter att ha blivit kär för första gången. Själva relationen varade inte men vad som däremot bestod var känslan som låten representerad.

Taxi förkroppsligar den känslan av komfort och trygghet du får när du är ensam med någon du älskar. Som tonåring och fortfarande kvar i garderoben kände jag att den enda säkra platsen var mitt ex bil. Det var det enda säkra utrymmet vi hade, men i efterhand var det allt vi verkligen behövde.” 

TRYHARD

James började redan som 11-åring skriva låtar och en stor influens är Taylor Swift. För att forma sitt unika sound använder denna lovande artist och producent elektroniska, analoga och organiska inslag. Han skriver därtill inte bara till sig själv utan även andra, vilket väckt stort intresse från många andra begåvade musiker. Nya singeln Taxi hör ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.