Den kanadensiska sångaren Alex Frew debuterade tidigare i år med singeln Get out alive som gav sångaren en hel del streams. Nu är han aktuell med uppföljaren Antisocial love song. En emotionell poplåt som framförs tillsammans med A Is for Arrows.

Popmuzik Podcast

På låten sjunger de om om att få vara ensam, men också att få hitta någon att tycka om. Så lite motsägelsefull, men ändå en känsla som jag tror många kan känna. Man behöver närheten, men kanske inte alltid det sociala.

Om singeln berättar Alex:

”Den här låten är väldigt viktig för mig. Den fick en ny mening efter att denna globala pandemi inträffade. Den bärs fram av dess popkvalitéer, men den berör svårigheten att vara ensam och skapa kontakt med andra – en känsla som bara förstärkts av världens nuvarande situation.”

Videon till Antisocial love song är regisserad av Hope Little som bygger väldigt mycket på temat av låten med Alex på olika avlägsna ställen. Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.