En jul, eller kanske mer säsongsplatta som jag återkommit till varje år sedan 2011 är Funny Looking Angerls med Smith & Burrows. Det är Tom Smith från Editors och Andy Burrows från I Am Arrows och We Are Scientists som skapat en av de finaste säsongsalbum jag känner till. Förutom en del låtar med jul och vinterteman gör de bland annat även magiska tolkningar på Yazoos klassiker Only you samt Wonderful life som i original framförs av Black och som sätter dessa i en mer midvinterkänsla. Väldigt snyggt.

Popmuzik Podcast

I detta inlägg tänker jag dock lyfta fram singeln When the Themes froze som faktiskt var låten som fick mig att få upp ögonen för albumet. Låten har ett arrangemang som kändes hämtat från barndomen. Pianokomp, brass och väldigt mycket vemod medan de målar upp berättelse.

Här kan du även kolla in musikvideon till låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.