Singer-songwritern Moa Silén följer här upp singeln Springer hem i ösregn som du kunde lyssna på här i bloggen i somras. Nya singeln heter Natten fånga mig och är en medryckande poplåt om oklar kärlek och om att vilja fly in i någonting annat för en natt. Om att försöka glömma och gömma sig för sitt förflutna och dansa bort sina sorger. Men det är inte så lätt när det förflutna har en tendens att dyka upp och överraska.

Apple Music

På det hela en charmig må bra-låt med organisk produktion och känsla. Så garanterat en låt som du kommer uppskatta och vilja lyssna på igen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.