LITO eller som han egentligen heter Marlon Bertzbach växte upp på en gård som son till en filippinsk mamma och en tysk far. Omringad av vänner kände han sig aldrig på rätt plats. Allt var intressant, men ingenting passade. Så han hoppade från jobb till jobb, deltog i en castingshow, flyttade till Berlin, gifte sig och skilde sig igen, hoppade av en lärlingsutbildning tills han fann musiken. 

Nordiska Favoriter

Kanske är det just artistens berikade förflutna som gör att soundet låter så lyxigt och unikt. Singeln Sooner or Later låter som inget jag hört innan, på ett positivt sätt. En filmisk ljudbild kontrasteras mot hookig pop och spännande texter. Framförallt är det artistens röst som jag dras till, den är mörk men ändå kristallklart ljus. Hans stämma bär på en hel del soul och musiken andas frihet. Denna frihet är något som LITO önskar sprida till alla lyssnare och skapa en miljö där alla kan känna sig inkluderade. 

Förr eller senare kommer vi alla dö sjunger artisten på den aktuella låten. Helt sant, men tills dess kan vi njuta av denna grymma poplåten som ryms på artistens nysläppta EP med samma titel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011