Ge mig lite energifylld 80-tal och jag börjar omedelbart röra på höfterna. Alex Sandra tar med oss på ett fartfyllt äventyr där hon uppmanar till att låta rytmen ta kontroll över vårt sinne och släppa loss till hennes synth-drivna singeln Take me home. Ljudbilden är nostalgisk, men talar samtidigt starkt till dagens populärmusik.

Följ på Apple Music

Med en traumatisk barndom var det till musiken Alex flydde för att få sinnesro. Så fort hon satte på sig sina hörlurar och lät musiken flöda uppenbarade sig en fantasivärld full av äventyr och möjligheter. Vi är tacksamma att bli inbjudna till denna magiska plats.

”Det var mitt sätt att överleva. Det är därför Take me home betyder så mycket för mig.”

Alex Sandra
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.