Det har gått två år sedan Moa Silén släppte debutsingeln Vi mot dom. Men nu är det äntligen dags för sångerskan från Järvsö i Hälsingland att följa upp med singeln Springer hem i ösregn. En medryckande poplåt om känslor som man inte känner att man kan stå för, och att springa hem efter ännu ett misstag.

Popmuzik Popcast

Singeln är gjord tillsammans med Samuel Mackegård som Moa träffade på Kulturama i Stockholm när hon läste sångare och Samuel musikproduktion. Samuel var även med och jobbade på debuten och just nu arbetar de på en hel EP. För oss som älskar svensk pop med bra melodi och sång, ja, då har Moa allt som behövs för jobbet. Så klicka igång Springer hem i ösregn här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.