Ordspråket vad som händer i Vegas stannar i Vegas har man hört sägas några gånger, men aldrig tolkas på det sätt som Bradley June gör i den trollbindande singeln What happens Vegas.

Popmuzik Lover Patreon

Till en akustisk gitarr vars strängar spelar en melodi likt klassiska vaggvisor skildras här en strak historia om förbjuden kärlek. Kaptenen i fotbollslaget och den nördiga körpojken faller för varandra, men deras romans behöver hållas hemlig från alla. Mystiska rendezvous i lastbilar, längs landsvägar och subtila blickar på fester är vad de två killarna får förhålla sig till. Men så slutligen en balkväll i Vegas tillbringas en oförglömlig natt, som tyvärr aldrig kommer igen.

Fylld av hjärtesorg, passion och melankoli är detta en vacker låt om ung oskyldig kärlek som på grund av stereotyper och normer inte får existera i det fria. Det är med sorg i halsen vi lyssnar till denna vackra poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011