Den franska sångerskan Dynah är just nu aktuell med sin självbetitlade debut-EP. Från den har di tidigare hör singeln Page blanche här i bloggen. Nu med hela EP:n ute i det fria känns det dock vettigt att även bjuda på ett spår från EP:n här i bloggen.

Följ på Apple Music

C’est moi qui choisis är en medryckande och lite funkig poplåt som andas 80-tal i produktionen vilket jag uppskattade. Men också en låt som vill lyfta fram kvinnan och att känna sig trygg i sig själv. Översatt betyder C’est moi qui choisis just det är upp till mig att bestämma. Vilket det är. Alltid.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.