Den franska sångerskan Dynah är just nu aktuell med sin självbetitlade debut-EP. Från den har di tidigare hör singeln Page blanche här i bloggen. Nu med hela EP:n ute i det fria känns det dock vettigt att även bjuda på ett spår från EP:n här i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

C’est moi qui choisis är en medryckande och lite funkig poplåt som andas 80-tal i produktionen vilket jag uppskattade. Men också en låt som vill lyfta fram kvinnan och att känna sig trygg i sig själv. Översatt betyder C’est moi qui choisis just det är upp till mig att bestämma. Vilket det är. Alltid.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011