Då var det dags att upptäcka ännu en debutant här i bloggen. Denna gång är det Dynah, en fransk sångerska som egentligen heter Melody Linhart. Hon kommer ursprungligen från en mer jazz, folk och soulig bakgrund. Men med Page blanche blir det snygg pop istället. Med svepande melodi som lyfts fram av skön rytm och stark röst levererar sångerskan en låt som blir en imponerande start på popkarriären vill jag lova.

Popmuzik Popcast

Du kan kolla in videon till Page planche här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.