Den irländske singer-songwritern A.S. Fanning följer upp Mushroom cloud med singeln Pink Morning / Magic Light. Nya singeln bjuder på en behaglig och drömliknande känsla, om att uppskatta skönheten i nuet. Allt insvept i en snygg folkmusikskrud av flöjt, stråkar och mjuka gitarrer.

Skicka in din musik

Pink Morning är en låt som till viss del handlar om ensamhet och isolering, utan att det är negativt menat. Jag började skriva den när jag vandrade över en golfbana i södra Sverige klockan sex en morgon. Jag tycker att det är en ganska meditativ låt. Det finns en del mörker i vissa delar av texten men jag ser det som en låt som handlar om att stänga av de negativa, rädda tankarna och uppskatta ett ögonblick av skönhet…”

Man skulle kunna säga att Fanning lyckades fångade det vackra ögonblicket han upplevde, fast inte med kamera utan med sång. För visst känner man de varma morgonstrålarna av sol som sakta stiger upp över horisonten när man lyssnar på Pink Morning / Magic Light? Jag gör det i alla fall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011