Dan Brynefall inspireras av akter som Kent och Thåström. Det märks när du här kan lyssna på den Lund-baserade sångarens senaste singel Mr O(t)rolig. En låt som blev resultatet av alla tankar och känslor som dykt upp under en period när Dan kämpat en hel del med att ta hand om sig själv, både psykiskt och fysiskt.

Följ på Apple Music

”Det är i sådana perioder man inser hur viktigt det är att kunna luta sig på de man har i sin närhet, men även hur ont det gör i en när man inte är kapabel att ge lika mycket tillbaka.”

Allt producerad till en avskalad och mörk, nästan lite suggestiv poplåt som sedan exploderar i en mer synthig refräng. Snyggt resultat som du kan lyssna på här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.