Med en härligt lekfull och medryckande känsla är det dags för Lucky Lo att ge oss en energiinjektion i form av den positiva singel Yes to myself. En låt där sångerskan vill få oss att hitta gnistan till livet igen och sätta sig själv först.

Popmuzik Podcast

”Det handlar om att återta sin kraft och att tro på sig själv igen efter svårigheter.”

Att helt enkelt bära oss själva och återfå tron i en själv. Något som kanske försvinner med tiden för många som hamnat i samma hjulspår.

”Vi bör alla komma ihåg att vara en god vän till oss själva och komma ihåg att säga samma uppmuntrande saker till oss själva som vi säger till våra vänner.”

Det var i fjol som Lucky Lo släppte albumet Supercarry, samt singeln I will always be you. Med Yes to myself får vi årets första singel från sångerskan och det är som sagt ett härligt lyckopiller som du bör ta minst en gång om dagen.

Lucky Lo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011