Akustisk gitarr inleder svenska singer/songwritern Shalisa Taylors ömsinta singel It’s time. Till ärlig text och innerlig sång hör vi hur hon går vidare starkare utan sitt ex.

Dolby Atmos

”Sången handlar om att äntligen släppa någon, inse att livet går vidare och att vara okej med det. Berättelsen följer ögonblick i tiden som en gång alla var kopplade till en viss person, men som nu ses i ett nytt ljus samt hur befriande det är”.

Shalisa Taylor

Allra mest förtjust är jag i den lättsamhet Shalisas röst bär på, luftigt och mjukt sitter jag klistrad genom hela lyssningen. Det aktuella släppet var från början hennes sista uppgift på en master i låtskrivande vid Storbritanniens Institute of Contemporary Music Performance. Men sångerskan gillade låten så pass mycket att hon nu ger ut den. Producerades med hjälp av Fabian Santacruz är detta en singel som även visar på Shalisas mognad som låtskrivare då hon funnit sig själv skriva om större ämnen än hon gjort tidigare.

Shalisa Taylor

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.